Primului Centru Respiro din județul Satu Mare
Începând cu luna martie 2024, Fundația Down Carei a inaugurat Centrul Respiro, situat pe Strada Horea nr. 2, Carei. Acest centru oferă un sprijin deosebit familiilor care au membri cu nevoi speciale, asigurându-le un mediu sigur și inclusiv pe perioada absenței temporare a asistentului personal.

Ce oferă Centrul Respiro:

Suport Personalizat: Servicii sociale adaptate nevoilor individuale.

Echipă de Profesioniști: Personal specializat, inclusiv infirmieri, îngrijitori, asistent social, psiholog și educator specializat.

Program Specializat: Activități adaptate pentru dezvoltarea personală a participanților.

Mediu Sigur și Inclusiv: Un spațiu prietenos și acceptant, conceput ca a doua casă.

Îngrijire 24/7: Asistență continuă, 7 zile din 7.

Ce este un Centru Respiro?

Un Centru Respiro oferă îngrijire completă persoanelor cu dizabilități, într-un mediu prietenos și inclusiv. Centrul nostru are capacitatea de a găzdui 6 persoane în camere duble, într-o casă nouă, complet echipată și cu facilități generoase. În paralel, funcționează un Centru de Zi, unde beneficiarii pot participa la diverse activități de artizanat și interactive.

Cerințe:

Beneficiarii serviciilor noastre trebuie să aibă minimum 18 ani și un document oficial care atestă statutul de persoană cu dizabilități.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la telefon: 0770.685.292 sau să vizitați pagina noastră de Facebook: Fundaţia Down Carei - Centru Respiro | Carei

Documente
Politica de Cookie