Un grup de 13 angajați specialiști ai DGASPC Satu Mare au oportunitatea de a participa la un curs de formare în cadrul programului Erasmus + cu titlul: No One Must Left Behind Training Course in Hungary

       Un grup de 13 angajați specialiști ai DGASPC Satu Mare au  oportunitatea de a participa la un curs de formare în cadrul programului Erasmus + cu titlul: No One Must Left Behind Training Course in Hungary - Nimeni nu trebuie să lase în urmă procesul de formare în Ungaria.

       Proiectul este implementat de Fundația Casa Părinților din Ungaria și Asociația Pro Agriensis din România. Cursurile de formare se desfășoară în Ungaria la Balatonfenyves pe parcursul a două sesiuni de formare: o sesiune de formare în perioada 18.06-25.06.2023 și a doua sesiune de formare în perioada 03.09-10.09.2023.
       Obiectivul proiectului este de a crea o comunitate profesională incluzivă și de susținere pe termen lung, angajată să îmbunătățească situația și oportunitățile copiilor și tinerilor aflați în îngrijirea instituțiilor publice în domeniu.

Coordonator in organizarea participării la curs Erasmus +
Katocz Zsuzsanna Marilena

 
Politica de Cookie