Sprijin acordat refugiaților ucraineni de către United Way România

Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție îi informează pe toți cei interesați cu privire la sprijinul financiar acordat de United Way România organizațiilor neguvernamentale care desfășoară activități cu persoanele refugiate din Ucraina.

Astfel, United Way România poate aloca finanțare, pentru intervenții pe termen scurt pentru persoanele care provin din Ucraina și sunt în tranzit pe teritoriul țării noastre, pentru următoarele categorii de produse/servicii: produse alimentare, produse de curățenie și igienă personală, medicamente, transport, suport în traducerea actelor, materiale și activități pentru copii.

În același timp, pentru implementarea unor intervenții pe termen mediu și lung, organizația a lansat un call de proiecte cu suma maximă de 150.000 lei/proiect, cu durata cuprinsă între 3-6 luni.

Detalii referitoare la condițiile de accesare a grantului se găsesc pe pagina web a organizației, accesând lunk-ul https:/www.unitedway.ro/solicitare-de-propuneri-de-proiect-2/.

Menționăm că United Way România poate aloca acest sprijin doar pe teritoriul României.

Informații suplimentare referitoare la activitatea și proiectele United Way România puteți găsi în pagina web a organizației, accesând link-ul https:/www.unitedway.ro.

Documente
Politica de Cookie