DGASPC Satu Mare prezentă la Bursa Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare organizează astăzi, 27 octombrie 2023, Bursa locurilor de muncă, evenimentul se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piața 25 Octombrie.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La eveniment pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a fost prezentă cu un stand special pentru a oferi informații despre cursurile de specializare și condițiile pentru a deveni asistenți maternali.

Asistenții maternali sunt, fără îndoială, cea mai bună variantă pentru copiii care nu au șansa să crească în familiile lor, alături de părinți sau de persoane apropiate.

2023 este ultimul an de proiect!

Informații suplimentare: DGASPC Satu Mare, str. Corvinilor, nr.18., tel: 0261-768-830/0361-733-077, interior 373 Compartiment protecție de tip alternativ- asistență maternală

 
Politica de Cookie