Curs online gratuit pentru îngrijitorii profesioniști ai persoanelor care suferă de afecțiuni neurologice
În atenția tuturor angajaților centrelor rezidențiale destinate persoanelor cu dizabilități, care doresc să se perfecționeze în domeniu

EPoCFiNDS este un proiect Erasmus+ de Parteneriat Strategic in domeniul VET, finantat de Comisia Europeana prin Agentia Nationala pentru Erasmus+ din Grecia, Parteneriatul este coordonat de Universitatea Tehnica din Atena – Grecia si include organizatii din Romania (Asociatia Habilitas – CRFP), Marea Britanie, Danemarca si Cipru.

Scopul proiectului:
EPoCFiNDS vizeaza crearea unui curs online pentru ingrijitorii profesionisti ai persoanelor care sufera de afectiuni neurologice din centre rezidentiale.


In cadrul proiectului Erasmus+ EPOCFINDS, implementat in Romania de Asociatia Habilitas CRFP, a fost dezvoltata o platforma de elearning pentru profesionisti care lucreaza cu persoane ce au afectiuni neurologice (demente, AVC, boala Parkinson, scleroza multipla, etc.).

Cursul online in limba romana are 3 module, accesibile si usor de parcurs in timp scurt:

-Comunicarea cu pacientii diagnosticati cu neurodizabilitati
-Burnout-ul ingrijitorilor
-Terapia ocupationala pentru persoanele cu neurodizabilitati

Dorim sa invitam toti profesionistii interesati sa parcurga acest curs online gratuit. Toti cursantii vor primi certificate de participare.
Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos, pana la data de 15 februarie 2022:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfv0CahlE065f7ZZfoXV4-MjFWKszF7hHyL9T1MO7Fy9YnIHw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0


Pentru alte detalii sau informatii, va rugam sa ne scrieti pe aceasta adresa de e-mail sau sa ne contactati la nr de telefon 0757022382.
Va multumim pentru colaborare
Echipa Asociatiei Habilitas CRFP

 
Politica de Cookie