1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, va fi sărbătorită cum se cuvine la nivelul serviciilor sociale

Ziua Copilului se va celebra în cadrul serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Satu Mare, pentru toți copii din sistemul de protecție, fiind pregătite evenimente, activități creative și interactive, respectiv multe multe surprize.

1 iunie este ziua în care fericirea este factorul cel mai important al zilei. Sărbătorim Ziua Copilului în cel mai frumos mod posibil, și anume cu poezii, cântece, voie bună, baloane și mulți oameni care aduc câte un zâmbet pe buzele copiilor.

Cel mai mare eveniment organizat va fi la Taberele Școlare Satu Mare, unde aproape 200 de copii instituționalizați sunt invitați de 1 iunie, la o super petrecere. 

Asociația Acces La Viitor,  alături de Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare organizează ”Zâmbete În Insula De Bucurie”, eveniment ajuns la cea de-a VII-a ediție. Sponsorii evenimentului: CBA Nord Vest, Fabrica de ciocolată ”WAWI” Muller&Prietenii, SamMills , Depozit Derșidan, Pizzeria Gemelli, Cofetăria Micu, Pufuleții Alina, I.I.Mihaela Jucan, W&J și Polipol.

Programul activităților desfășurate la fiecare serviciu social le găsiți atașat.

La mulți ani, dragi copii!

 
Politica de Cookie