1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorit 2 zile consecutive la toate centrele rezidențiale și casele de tip familial
Anul acesta, 1 Iunie este Ziua Internațională a Copilului, la toate centrele rezidențiale și casele de tip familial destinate copiilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, micii locuitori vor fi sărbătoriți în două zile consecutive.

Marți, 31 mai, toți copiii din instituțiile direcției vor sărbători împreună, la un picnic, pe malul Laculului Pintea, de la Livada, unde se vor putea distra cu toții alături de echipa Caiac SMile, iar miercuri, distracția va continua acasă, la fiecare casă și centru, unde educatorii, împreună cu micii beneficiari pregătesc diverse programe delectante.

            DGASPC Satu Mare se străduiește mereu, ca cei mici să simtă cu adevărat că această zi este numai a lor. Directorul general Mariana Dragoș spunea: „Fiecare mamă se străduiește să ofere copilului său tot ce poate mai bun. Ca niște părinți adevărați, vrem și noi să oferim copiilor noștri o zi de sărbătoare minunată, de care să-și amintească mult timp cu drag. De ziua lor, doresc să urez și pe acestă cale, atât copiilor noștri, cât și tuturor copiilor din lume o viață pașnică, liniștită, sănătate și fericire, precum și un viitor luminos, alături de tradiționalul La mulți ani!”.

 
Politica de Cookie